Δούκισσα Νομικού: Ο μυστικός προορισμός και τα πικρόχολα σχόλια

Δούκισσα Νομικού: Ο μυστικός προορισμός και τα πικρόχολα σχόλια

Δες την υπέροχη φωτογραφία της

Το 2018 φύλαγε για τη Δούκισσα Νομικού, την πιο όμορφη έκπληξη. Ο ερχομός του γιου της Σάββα, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει αυτήν τη χρονιά και η παρουσιάστρια πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί του σε έναν ονειρικό και παραμυθένιο –θα λέγαμε- προορισμό.

Αρκετοί είναι αυτοί που «εγκατέλειψαν» την πρωτεύουσα για τις γιορτές, μέσα σε αυτούς και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της και τον γιο τους, οι οποίοι επισκέφθηκαν ένα μέρος, που όμως δεν μας αποκάλυψαν. Την Παραμονή των Χριστουγέννων η Δούκισσα έδωσε τις δικές της διαδικτυακές ευχές από τον μυστικό προορισμό στον οποίο και βρίσκεται.

Όπως θα δεις και εσύ στη φωτογραφία της στο Instagram, το μέρος είναι ειδυλλιακό, χιονισμένο και τελείως χριστουγεννιάτικο, σαν τις φωτογραφίες που βλέπαμε στα παραμύθια όταν ήμασταν παιδιά. Δεν ξέρουμε αν είναι εντός ή εκτός Ελλάδας (από τα συμφραζόμενα στα σχόλια είναι μάλλον στην περιοχή Gdansk της Πολωνίας), όμως είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε τελευταία. «Το αγάπησα αυτό το μέρος από την πρώτη στιγμή?. Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη, Τύχη, αληθινά χαμόγελα, σφιχτές αγκαλιές, όμορφες σκέψεις και φως στις καρδιές όλων μας ❤️? #nofilter #magic #secretplace #fairytale #christmastime #merrychristmas», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Πολλοί ωστόσο δεν ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως δεν έγραψε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται βγάζοντας μία κάποια χολή και πικρία, που αν μας ρωτάς ήταν πολύ άσχημο να τα βλέπεις μια τόσο όμορφη και γιορτινή μέρα όπως η σημερινή.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: H αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τη σχέση με το Δημήτρη Θεοδωρίδη που δεν γνωρίζαμε