Ποια κόντρα; Meghan Markle & Kate Middleton μαζί και χαμογελαστές την ημέρα των Χριστουγέννων

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια κόντρα; Meghan Markle & Kate Middleton μαζί και χαμογελαστές την ημέρα των Χριστουγέννων

Ξεπεράστηκε η κόντρα τους;

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry σύστησε τη Meghan Markle στην οικογένειά του, τα πράγματα στο παλάτι κάπως άλλαξαν και μια κόντρα αναπτύχθηκε ανάμεσα στη Δούκισσα του Cambridge και τη νυν Δούκισσα του Sussex. Ο λόγος δεν έχει γίνει σαφής, όμως υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο William ευθύνεται για την κατάσταση αυτή.

Το Παλάτι δεν επιβεβαιώνει την κόντρα ανάμεσα στις δύο Δούκισσες, όμως στη σημερινή λειτουργία των Χριστουγέννων οι δυο τους μας απέδειξαν πως δεν υπάρχει καμία τριβή μεταξύ τους. Τώρα αν αυτό έγινε λόγω του ότι ήξεραν πως θα υπάρχουν κάμερες ή επειδή πράγματι ισχύει, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ.

Meghan Markle και Kate Middleton, περπατούσαν μαζί δίπλα δίπλα αγκαζέ με τους συζύγους τους και πιο χαμογελαστές και ευδιάθετες από κάθε άλλη φορά. Απόντες από την οικογενειακή συγκέντρωση ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου και η Δούκισσα της Κορνουάλης. Η Καμίλα ταλαιπωρούνταν από μέρες από ένα κρύωμα, το οποίο απ’ ότι φαίνεται δεν την άφησε να παρευρεθεί ούτε στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Η Kate Middleton ήταν ντυμένη σε μπορντό αποχρώσεις, ενώ η εγκυμονούσα Meghan Markle, είχε τα μαλλιά της και πάλι πιασμένα κότσο, ενώ επέλεξε να συνδυάσει το σκούρο μπλε look της με ένα ζευγάρι μπότες, αντί για γόβες. Αυτά ήταν και τα πρώτα Χριστούγεννα του πρίγιππα Harry και της Meghan Markle σαν παντρεμένο πλέον ζευγάρι.

Διάβασε ακόμη: To μικρό μαύρο φόρεμα της Meghan Markle που κοστίζει μόνο 50 ευρώ είναι ξανά διαθέσιμο