Οι έξι φωτογραφίες στο γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ και η ξεχωριστή σημασία τους (pics)

Πατούλια Κατερίνα
Οι έξι φωτογραφίες στο γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ και η ξεχωριστή σημασία τους (pics)

Επιλεγμένες μία μία

Kάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ φροντίζει να στέλνει ένα γιορτινό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Έτσι και φέτος, εκτός από το μήνυμα καθεαυτό, η βασίλισσα επέλεξε με σχολαστικότητα το ντύσιμό της αλλά και τις κορνίζες που την πλασίωναν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ, η χρονιά που πέρασε είχε πολλά γεγονότα για την οικογένειά της, δύο γάμους, ένα ακόμα εγγόνι και ένα που έρχεται. Η ίδια αστειεύτηκε πως όλα αυτά την κρατούν πολύ απασχολημένη στο ρόλο της γιαγιάς.

Αν παρατηρήσεις καλά το κάδρο του μηνύματος, στην πίσω μεριά βλέπουμε τρεις κορνίζες με κεντρική εκείνη του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας και δεξιά αυτή του γάμου του πρίγκιπα Harry, ενώ αριστερά φιγουράρει η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας του William.

Πιο μπροστά, αρκετά πιο κοντά στην βασίλισσα, βλέπουμε μια φωτογραφία από τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, μια βρεφική φωτογραφία του Καρόλου σε ηλικία έξι μηνών αγκαλιά με τον πρίγκιπα Φίλιππο και ακόμα μια φωτογραφία του πατέρα της βασίλισσας, βασιλιά Γεώργιου. Ο βασιλιάς πέθανε το 1952 και την θέση του πήρε η βασίλισσα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η επιλογή του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας τη στιγμή που στον λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, ο γάμος ξεχάστηκε εντελώς!

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω