Η Harper Beckham έκανε κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν και ξεσήκωσε αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Harper Beckham έκανε κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν και ξεσήκωσε αντιδράσεις

Φταίει η Victoria σε αυτό;

Η οικογένεια Beckham μας απασχόλησε πολλές φορές μέσα στο 2018, και σήμερα λίγες ώρες πριν αυτό μας αποχαιρετίσει, έχουμε κάτι που μάλλον δεν θα αρέσει ούτε σε εσένα και θα συμφωνήσεις πως δικαίως ξεσήκωσε αντιδράσεις. Victoria, David και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στο Cotswolds, όπου και αναμένεται να περάσουν την πρωτοχρονιά.

Και πώς περνούν τον χρόνο τους; Μπορείς μήπως να μαντέψεις; Κάνοντας painting ο ένας στον άλλο. Και ναι αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ δημιουργικό, αν δεν έβλεπες την 7χρονη Harper να κυκλοφορεί με ένα τατουάζ. Φυσικά και δεν είναι αληθινό, παρά μόνο μία ζωγραφιά στο χέρι, όπως επέμεινε η μαμά Victoria να σχολιάσει, όμως δεν παύει να προκαλεί.

Έχεις δει πολλά παιδάκια στην ηλικία της Harper Beckham να έχουν τατουάζ; Ακόμη και αν είναι body art, όπως επεσήμανε η πρώην τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. Όπως καταλαβαίνεις η κίνηση αυτή δεν άρεσε και σε πολύ κόσμο, οι σχολίασαν το γεγονός πως η μικρή Harper είχε τατουάζ.

Σε αντίθεση με τον κόσμο, η Harper ενθουσιάστηκε με αυτό, φωνάζοντας στο βίντεο που ανέβασε η μαμά της «έχω κι εγώ ένα, έχω κι εγώ ένα» (εννοώντας τατουάζ φυσικά). Όπως και να ‘χει, ακόμη και σαν ψεύτικο, μάλλον η Victoria και ο David δείχνουν και δίνουν το λάθος παράδειγμα στα παιδιά με την κίνηση τους αυτή.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Δηλώνουμε σοκαρισμένοι με την είδηση που μόλις μάθαμε για τον David Beckham