Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media, και τα σχόλια

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media, και τα σχόλια

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Τη δική της ανασκόπηση για την χρονιά που φεύγει έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, λίγα 24ωρα μετά τα 34α γενέθλια της και το πάρτι έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της. Στην φωτογραφία που ανέβασε για να ευχαριστήσει τους φίλους της είδαμε μεταξύ άλλων και τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη, και αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δείχνουν πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η Μαίρη και ο ηθοποιός σύντροφός της φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας –όσο μπορούν- τη σχέση τους, όμως αυτή η κοινή συνάντηση στο σπίτι της παρουσιάστριας ήταν σχεδόν αναπόφευκτη.

Ο Αιμιλιανός βρέθηκε σπίτι της μαζί με τους φίλους της Μαίρης και όλοι μαζί της ετοίμασαν την καλύτερη έκπληξη γενεθλίων ever, όπως είδαμε αργότερα και από τα stories της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram.

«Οι άνθρωποί μου. Το ασφαλές μου μέρος. Το glitter της ζωής μου. Πώς μετατρέψαμε το σαλόνι σε κοατσέλα σε «3,2,1» δεν ξέρω, αλλά αυτοί είμαστε. Σας αγαπάω», έγραψε η Μαίρη στη λεζάντα της φωτογραφία της, με τον Αιμιλιανό πίσω της να χαμογελά πλατιά. Από τα σχόλια πάντως της φωτογραφίας ελάχιστοι κατάλαβαν την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μαζί στα social media.

Διάβασε ακόμη: Η Μαίρη Συνατσάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με την πιο συγκλονιστική τούρτα