Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Μαρία Μπεκατώρου για την προσπάθεια να γίνει μητέρα

Η μεγάλη απόφαση που πήρε η Μαρία Μπεκατώρου για την προσπάθεια να γίνει μητέρα

Τι αποφάσισε να μην ξανακάνει

Στο περιοδικό Tymania της Κύπρου μίλησε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου όπου και αποκάλυψε την απόφαση που πήρε σχετική με τις προσπάθειες απόκτησης παιδιών.

Η Μπεκατώρου που πριν μερικά χρόνια μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες που κάνει να γίνει μητέρα και με αφορμή την ερώτηση δημοσιογράφου για το αν της λείπει ένα παιδάκι κι αν υπάρχει κάτι που θα ολοκλήρωνε την ευτυχία της, η παρουσιάστρια εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Πλέον, δεν απαντάω σε αυτήν την ερώτηση. Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε.

Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω».


Η Μπεκατώρου εξήγησε χαρακτηριστικά πως ξέρει ότι η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.

Διάβασε ακόμα: Έτσι είναι το σώμα της Pippa Middleton 15 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της!