Η Eva Mendes δεν θέλει με το ζόρι παντρειά

Η Eva Mendes δεν θέλει με το ζόρι παντρειά

Η Λατίνα σεξοβόμβα προτιμά να μείνει μακριά από τα στέφανα και ότι αυτά συνεπάγονται.

Αν το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να βρει και να παντρευτεί τον άντρα των ονείρων της, η Eva Mendes κρατά το πρώτο μισό αυτής της φαντασίωσης και δεν θέλει καν να ακούει για το δεύτερο.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός εμφανίστηκε στο διάσημο talk show της Chelsea Handler, «Chelsea Lately», και εκτός από την αγάπη της για τα παπούτσια, έκανε γνωστή και την απέχθειά της για τον θεσμό του γάμου. Η Mendes εξακολουθεί να πιστεύει στην αληθινή αγάπη, τις αδερφές ψυχές και όλο αυτό το ρομαντικό πακέτο που κάθε κορίτσι έχει στο μυαλό του, δεν θέλει όμως να το σφραγίσει με ένα κομμάτι χαρτιού, όταν το βρει.

«Αρχικά, παντρευόμασταν για να πάρουμε εκτάσεις γης. Πόσο μη ρομαντικό είναι αυτό, δηλαδή;», είπε στην παρουσιάστρια η Mendes για να πάρει την, πληρωμένη, απάντηση της Handler, η οποία είναι επίσης κατά του γάμου, «Κοίτα, αν το κάναμε και τώρα για εκτάσεις γης, μάλλον θα ενδιαφερόμουν περισσότερο».

Η ηθοποιός είπε επίσης πως είναι πολύ πιο σέξι το να είσαι 50 ή 60 χρονών και να μπορείς να αποκαλείς τον σύντροφό σου «το αγόρι μου» παρά «ο άντρας μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί.