Ο απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle μέσα στις γιορτές

Πατούλια Κατερίνα
Ο απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle μέσα στις γιορτές

Η επίθεση της Kate στη Meghan ανήμερα τα Χριστούγεννα

Μια είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου και αφορά την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Σύμφωνα με άτομο του Παλατιού και όπως αναφέρει το Cosmopolitan USA, οι γιορτινές ημέρες βρήκαν την Kate Μiddleton και τη Meghan Markle στα μαχαίρια.

Όπως θυμασαι όλοι οι royals πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάτω από την ίδια σκεπή στο Sandringham. Εκεί, ανάμεσα στον εκκλησιασμό, το τσάι με τη βασίλισσα και τα γεύματα, η Kate είχε μια έντονη κουβέντα με την εγκυμονούσα σου θυμίζουμε Meghan Markle.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει πηγή του περιοδικού, την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, οι δύο γυναίκες έλυσαν τις διαφορές τους χωρίς να γνωρίζουμε το πώς ξεκίνησε η κουβέντα αυτή.

Η Kate κατηγόρησε ανοιχτά τη Meghan πως την χρησιμοποίησε για να ανέβει στην ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας ενώ η Markle κατηγόρησε την Middleton πως την σνόμπαρε από το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Η πηγή αναφέρει πως κάτω από την ίδια σχέση οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να αποφύγουν η μια την άλλη και όλη αυτή η κουβέντα ξεκαθαρίσματος είχε τις ευλογίες της Ελισάβετ που θέλει απεγνωσμένα να τα βρουν οι δύο συνυφάδες μιας και τις θεωρεί υπερδύναμη για την οικογένεια.

Διάβασε ακόμα: Βικτώρια Καρύδα: Η παίκτρια του «My Style Rocks» μιλά πρώτη φορά για το χαμό του άντρα της