Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της σε μια τρυφερή αγκαλιά

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της σε μια τρυφερή αγκαλιά

Η φωτογραφία που μας «έλιωσε»

Πριν από περίπου δέκα μήνες η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο μικρός Σάββας που σε δύο μήνες γίνεται ενός έτους, έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας, κι εκείνη σαν γλυκιά «χαζομαμά» δεν χορταίνει να ανεβάζει φωτογραφίες του και να μοιράζεται μαζί μας ιστορίες.

Τόσους μήνες όμως σε όσες φωτογραφίες είχε ανεβάσει δεν είχαμε δει ποτέ το προσωπάκι του μικρού Σάββα. Κι αυτό μέχρι πριν από λίγη ώρα που η Δούκισσα ανέβασε μια φωτογραφία με τον νεογέννητο τότε Σάββα, που τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της, γράφοντας έναν από τους στόχους της για το 2019, αλλά και για πάντα στη ζωή της.

«Οι 10 στόχοι μου για το 2019?
Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά ?? Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου?)», έγραψε στη λεζάντα της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Πρέπει όλοι μας να δώσουμε αυτήν την υπόσχεση για το 2019, όπως η Δούκισσα