Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον γιο της, Απόλλωνα στο χιόνι, και είναι ένας γλύκας

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον γιο της, Απόλλωνα στο χιόνι, και είναι ένας γλύκας

Ο δικός της χιονάνθρωπος

Στα λευκά ντύθηκε και η Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας, με το σημερινό πρωινό να βρίσκει τα βόρεια προάστια και την ανατολική Αττική μέσα στο χιόνι. Από το πρωί χαζεύουμε φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες περιοχές της Αθήνας και είναι πραγματικά πανέμορφες οι εικόνες που εμφανίζονται στο timeline μας.

Μέσα σε αυτές είδαμε και πολλούς celebrities που μας έδειξαν πόσο απολαμβάνουν το χιόνι που έχει πέσει, τα παιδάκια τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram account τους. Μετά την Ελένη Μενεγάκη και τα παιχνίδια της Βαλέριας και της μικρής Μαρίνας, τον δικό της μικρό χιονάνθρωπο ανέβασε και η Κάτια Ζυγούλη, από το Νέο Βουτζά.

Ο μικρός Απόλλωνας έχει ντυθεί από την μαμά του, όσο πιο ζεστά γίνεται –κάνει αρκετό κρύο είναι η αλήθεια- και ποζάρει στον κήπο του σπιτιού τους χαμογελαστός και πολύ ευτυχισμένος με αυτό που βλέπει γύρω του. Και όπως τον κοιτάζουμε δύο πράγματα σκεφτόμαστε πολύ έντονα. Πόσο πολύ έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που τον είδαμε στα social media της μαμάς του, αλλά και πόσο πολύ μοιάζει στην ίδια την Κάτια.

«Snow(little)man! #snow #happyboy #goodmorning», έγραψε στη λεζάντα της, και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: To φιλί του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη που έγινε δίκαια viral