H είδηση της ημέρας: Η Meghan Markle επιστρέφει στην τηλέοραση

H είδηση της ημέρας: Η Meghan Markle επιστρέφει στην τηλέοραση

Χαμός στο Παλάτι

Είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη, και σίγουρα το πιο δημοφιλές της χρονιάς που πέρασε. Ο λόγος φυσικά για την Meghan Markle, η οποία μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά εμείς τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits.

Kαι τώρα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη είδηση η οποία έχει σκορπίσει κύμα ενθουσιασμού. Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Δούκισσα του Sussex να επιστρέψει στη σειρά που την έκανε διάσημη!!!

Όχι, προφανώς και δε θα εμφανίζεται κανονικά, αλλά η είδηση κάνει λόγο για μία πολύ μικρή εμφάνιση ελάχιστων λεπτών, που θα δείχνει τη νέα ζωή της ηρωίδας της στο πλευρό του συζύγου της. Μάλιστα, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Μεγάλη Βρετανία, ώστε να μην χρειαστεί η Meghan να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Και πάμε τώρα στο πιο ενδιαφέρον μέρος: Οι φήμες υποστηρίζουν ότι για την μικρή αυτή εμφάνιση, η Meghan θα αμειφθεί με μερικά εκατομμύρια τα οποία φυσικά θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

marieclairemag 49435460 1845101995611760 1728696891729479232 n

Η Ελισάβετ άραγε τι γνώμη έχει;