Με αυτόν τον τρόπο θα διαλέξουν όνομα για το μωρό τους Kim Kardashian και Kanye West

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Με αυτόν τον τρόπο θα διαλέξουν όνομα για το μωρό τους Kim Kardashian και Kanye West

Πώς πιστεύεις θα το ονομάσουν;

Μία απρόσμενη είδηση έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα, που αν μας ρωτάς, ήταν και η πρώτη έκπληξη για το 2019. Η Kim Kardashian και ο Kanye West πρόκειται να αποκτήσουν τέταρτο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας ξανά, και πλέον όλοι αναμένουμε την επιβεβαίωση της είδησης από το ζευγάρι. Το δημοσίευμα που βγήκε στο φως και αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Kardashian –West, αναφέρει πως το νέο μέλος θα είναι αγοράκι και πως έχουν επιλέξει διαφορετική παρένθετη μητέρα αυτή τη φορά.

Ο μικρός Saint φαίνεται πως θα αποκτήσει έναν αδερφό, και αυτός ίσως να είναι και ο πιο χαρούμενος από όλους με την ανακοίνωση αυτή. Πώς θα ονομάσουν όμως το μωράκι τους οι δύο stars; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hollywood Life ο Kanye και η Kim δυσκολεύονται να διαλέξουν όνομα για το τέταρτο παιδάκι τους, παρά το γεγονός πως έχουν ήδη μία λίστα με κάποια ονόματα που τους έχουν προτείνει.

kimkardashian 47310768 351590155637339 6239580119250743397 n

Ωστόσο η Kim Kardashian που στρεσάρεται πολύ σχετικά με το θέμα αυτό υποστηρίζει, πως μερικές φορές πρέπει πρώτα να γνωρίσεις το μωράκι σου, για να αποφασίσεις έπειτα να του δώσεις το όνομα που του ταιριάζει. Η λίστα με τα ονόματα που έχει το ζευγάρι είναι μεγάλη και δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη, όμως με τόσα μέλη πια στην οικογένεια της, θα αποφασίσουν σύντομα και εύκολα το όνομα για το νέο μέλος που έρχεται.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: H μεγαλύτερη star του πλανήτη θέλει να γίνει φίλη της