Βασανιστική η εγκυμοσύνη για την Χριστίνα Αλούπη: «Το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...»

Βασανιστική η εγκυμοσύνη για την Χριστίνα Αλούπη: «Το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Για τις περισσότερες γυναίκες η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι, ίσως, η πιο όμορφη της ζωής τους. Για την Χριστίνα Αλούπη είναι από τις πιο δύσκολες.

Η παρουσιάστρια, η οποία γεννάει από στιγμή σε στιγμή, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Κυλάει πολύ δύσκολα, όπως και η πρώτη µου εγκυµοσύνη. Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβληµα υγείας, οι εγκυµοσύνες µου είναι δύσκολες, το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...» είπε η Χριστίνα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real.

«Έχω πάρει περίπου 20 κιλά µέχρι τώρα. ∆εν δίνω σηµασία, δεν µε ενδιαφέρει καθόλου. Και στην πρώτη µου εγκυµοσύνη πήρα πάνω από 20 και τα έχασα όλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κιλά είναι, χάνονται, δεν αγχώνοµαι µε τέτοια µαταιόδοξα πράγµατα, αυτή τη στιγµή το µόνο που µε απασχολεί είναι να έρθει στον κόσµο ένα υγιές µωρό και να είµαστε και οι δυο µας καλά! Βάζω τόσα κιλά γιατί το µόνο που µπορώ να τρώω 9 µήνες είναι υδατάνθρακες, το στοµάχι µου δεν δέχεται ούτε λαχανικά ούτε τίποτα το υγιεινό, λίγα φρούτα και λίγο κρέας αντέχω, µέχρι εκεί. Μόνο υδατάνθρακες µπορώ να χωνέψω, όλα τα υπόλοιπα απλώς µε κάνουν να διπλώνοµαι στα δύο από τον πόνο», δήλωσε η όμορφη Θεσσαλονικιά.