Νέα κόντρα ανάμεσα σε Brad και Angelina; Γιατί έγινε έξω φρενών ο ηθοποιός;

1 SHARE

Τι έκανε πάλι η διάσημη ηθοποιός;

Μπορεί πριν από τα Χριστούγεννα να μπήκε επιτέλους μια τελεία στις κόντρες και στη διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών ανάμεσα σε Angelina Jolie και Brad Pitt, και ενώ πιστέψαμε πως πλέον όλα έχουν μπει στη θέση τους και κάπως θα ηρεμήσουν τα πράγματα, η ηθοποιός έκανε έξαλλο για μία ακόμη φορά τον πρώην σύζυγό της.

Η Zahara Jolie-Pitt έγινε εχθές 14 ετών και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει πάρτι έκπληξη στην κόρη της. Τι συνέβη όμως και ο Brad Pitt έγινε και πάλι έξαλλος, παρά το γεγονός πως τα είχαν βρει μεταξύ τους πριν από έναν μήνα περίπου;

Η 43χρονη ηθοποιός δεν συμπεριέλαβε στα σχέδια της για τα γενέθλια της κόρης τους τον Brad Pitt, κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, δεν νιώθει τόσο άνετα ακόμη, ώστε να βρεθούν μαζί και κάτω από την ίδια στέγη σε κοινή εκδήλωση (όπως το πάρτι γενεθλίων).

Στο πάρτι θα βρεθούν αρκετοί συγγενείς και φίλοι του πρώην ζευγαριού, ωστόσο ο Brad θα πρέπει να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του μια άλλη στιγμή μαζί της, που δεν θα είναι παρούσα η πρώην σύζυγος και μητέρα της Zahara. Μπορεί εμείς να πιστεύουμε πως μετά τη συμφωνία τα πράγματα έφτιαξαν μεταξύ τους, όμως δυστυχώς αυτό δεν ισχύει.

Τα πράγματα είναι ακόμη αρκετά ρευστά ανάμεσά τους και υπάρχουν συχνά διαφωνίες και καυγάδες μέσω των δικηγόρων τους. Το σίγουρο είναι πως μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο τους κι επίσημα, εκείνοι δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως πριν. Η Zahara και το πάρτι στο οποίο δεν καλέστηκε, ο Brad, ήταν απλά μια αφορμή για να βγει και πάλι στην επιφάνεια η κόντρα τους.

Διάβασε ακόμη: Το σχόλιο της Gwyneth Paltrow για τις Aniston-Jolie, ήταν ό,τι καλύτερο ακούσαμε

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ