O πρωταγωνιστής του Game of Thrones είπε αυτό που δεν θέλαμε να ακούσουμε για την τελευταία σεζόν

Πατούλια Κατερίνα
O πρωταγωνιστής του Game of Thrones είπε αυτό που δεν θέλαμε να ακούσουμε για την τελευταία σεζόν

H δήλωση που θα συζητηθεί

Η πρόσφατη συνέντευξη του Kit Harington στο GQ Αυστραλίας πραγματικά μας ξάφνιασε και λίγο δυσάρεστα δεν σου κρύβουμε.

Βλέπεις εκεί, ο 32χρονος Joh Snow αποκάλυψε το τι πραγματικά συνέβαινε στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones που επιστρέφει τον Απρίλιο για το μεγάλο φινάλε.

Η τελευταία σεζόν μας τσάκισε. Όλοι πληγώθηκαν στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε γιατί ήταν όλο αυτό λυπηρό ή απλά γιατί ήμασταν τόσο κουρασμένοι. Δεν κοιμόμασταν.

«Ήταν φτιαγμένη η σεζόν αυτή για να μας κάνει να πούμε, ας τελειώσει επιτέλους όλο αυτό. Θυμάμαι πως εκεί κοντά στο τέλος όλοι λέγαμε ας τελειώσει. Το αγαπώ το σόου και ήταν το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου και θα μου λείψει κάποτε αλλά δεν θέλω άλλο».

Ο Kit ανέφερε πως ψάχνει για μια πιο σταθερή δουλειά με καλύτερα ωράρια εργασίας και να μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του άγρια Rose Leslie πιο πολύ. Ο ίδιος ο ηθοποιός αναφερόμενος στην σύζυγό του με την οποία γνωρίστηκαν στο GOT και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο, ανέφερε:

«Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν το άλλο τους μισό στη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε παιδιά αλλά αν γίνει θα ξέρουν πως βλέπουν την αρχή του έρωτα των γονιών τους το οποίο θεωρώ φανταστικό. Ευχαριστώ το σόου για όλα αλλά πιο πολύ για το γεγονός πως γνώρισα εκείνη».