Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Gwyneth Paltrow μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Έχεις δει τελευταία την Apple;

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες η Gwyneth Paltrow να παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, όμως από τον γάμο της με τον Chris Martin έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, και αυτά δεν τα επισκιάζει/ επηρεάζει κανένας χωρισμός και κανένας καινούργιος γάμος. Και εδώ τώρα θέλουμε να σε ρωτήσουμε, έχεις μήπως δει πρόσφατα την κόρη της ηθοποιού;

Η Apple Martin έχει μεγαλώσει πολύ, έχει γίνει μια σωστή δεσποινίδα και έχει ομορφύνει απίστευτα. Μοιάζει πολύ στη μαμά της και διάσημη ηθοποιό Gwyneth και έτσι δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως είναι μια κούκλα. Ψηλή και ξανθιά, όπως ακριβώς η μητέρας της, είναι το πιο όμορφο κορίτσι που είδαμε τελευταία στο Instagram.

Η Gwyneth Paltrow ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία η κόρη της Apple της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, ενώ απαθανατίζεται σε αυτή και η κόρη της κολλητής φίλης της, η οποία είχε τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά γλυκιά μου Doobs. Δεύτερη μου κόρη, η τεράστια καρδιά σου φωτίζει τις ζωές μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, κι εμείς συνεχίσαμε να χαζεύουμε την Apple.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα, όταν η Apple μεγαλώσει κι άλλο θα είναι μια πανέμορφη γυναίκα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Το σχόλιο της Gwyneth Paltrow για τις Aniston-Jolie, ήταν ό,τι καλύτερο ακούσαμε