Ειρήνη Ερμίδου: Απάντησε στο αν την φλερτάρουν οι άντρες και για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας

Ειρήνη Ερμίδου: Απάντησε στο αν την φλερτάρουν οι άντρες και για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας

Πώς ήταν η ζωή μέσα στο σπίτι του GTNM χωρίς άντρες;

Στην παραδοχή ότι σε όλες τις παίκτριες του GNTM είχε λείψει το σεξ μέσα στο παιχνίδι προχώρησε η Ειρήνη Ερμίδου μιλώντας στο STAR και στην "Φωλιά των Κου Κου", προσθέτονας ωστόσο ότι από ένα σημείο και μετά αυτό που σκεφτόταν ήταν η δουλειά και όχι ο έρωτας.

"Νομίζω σε όλες είχε λείψει το σεξ, αλλά από ένα σημείο και μετά σκεφτόμουν τη δουλειά", είπε ενώ στόχος της πλέον όπως δήλωσε είναι η καριέρα στο εξωτερικό και όχι η παραμονή στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τους άντρες και το εάν την φλερτάρουν σημείωσε: "Πιο πολύ εγώ τους φλερτάρω. Σίγουρα έχω κάποιες κατακτήσεις αλλά μου είναι λίγο δύσκολο γιατί αυτοί ουσιαστικά που με φλερτάρουν δεν μου αρέσουν εμένα οπότε προτιμώ να φλερτάρω εγώ και να πάω εκεί που θέλω εγώ να πάω και άμα δεν κάτσει έχουμε και άλλους, δεν πειράζει, έχουμε επιλογές".

Ο ιδανικός άντρας για την Ειρήνη είναι "αυτός που παίζει ποδόσφαιρο σίγουρα, είναι πολύ μεγάλο point για μένα" αλλά και "ψηλός προφανώς, νομίζω είναι από τα πρώτα που κοιτάω, δεν κοιτάω χαρακτήρα καθόλου".

Τόνισε μάλιστα ότι επειδή είναι 20 χρονών δεν θα κοιτάξει να δεθεί με κάποιον. "Δεν κάνω σχέσεις. Μόνο που ακούω σχέσεις πιέζομαι", παραδέχθηκε.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το στυλ της: "Δεν θα βγάλω αυτό το πολύ σέξυ, το πολύ ναζιάρικο που θέλουν οι άντρες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άντρες που θέλουν αυτό που είμαι εγώ".

"Με αυτό τον χαρακτήρα που έχω, για να φανώ κάπου κοριτσάκι θα πρέπει ο άλλος να είναι ένας δίμετρος μαντράχαλος γορίλας, ώστε να μην μπορώ να βγάλω άχνα", είπε χαρακτηριστικά.



Δες και αυτό:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά πρώτη φορά για το «γάμο» της και τον Κωνσταντίνο Αργυρό