Η Meghan Markle φούσκωσε πολύ αλλά η επιστροφή στο θέατρο είναι γεγονός!

33 SHARES

Όχι βέβαια με τον τρόπο που φαντάζεσαι 

Μπορεί να διανύει τους τελευταίους μήνες εγκυμοσύνης της και να έχει φουσκώσει πολύ, όμως η Meghan Markle δεν σταματά να εργάζεται.

Το Παλάτι ανακοίνωσε μάλιστα και επίσημα τους τέσσερις 9οργανισμούς τους οποίους θα πατρονάρει η 37χρονη δούκισσα επίσημα από την χρονιά αυτή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εγκυμονούσα Meghan θα έχει υπό την επίβλεψή της την Ένωση Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας αλλά και το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την επιστροφή της πάλαι ποτέ ηθοποιού στο χώρο του θεάτρου αλλά από άλλο πρίσμα πια και όχι ασκώντας την υποκριτική. Οι δύο οργανισμοί ήταν υπό τους χειρισμούς της βασίλισσας Ελισάβετ για 45 και 33 χρόνια αντίστοιχα και είναι σαφές πια το πόσο υποστηρίζει και υπολογίζει η Βασίλισσα την Meghan.

Το Εθνικό Θέατρο με tweet του ανακοίνωσε πως όλοι όσοι εργάζονται σε αυτό είναι ενθουσιασμένοι με την έλευση της Meghan.

 

Κι όχι μόνο αυτό. Η Markleπου θα έχει να αναθρέψει και το παιδί της, θα είναι υπεύθυνη και σε δύο ακόμα οργανισμούς, το Smart Works που βοηθά γυναίκες που είναι μακροχρόνια άνεργες να βρουν μια θέση εργασίας και τον Mayhew που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.

Η Markle έχει σκοπό να επισκεφτεί και τους τέσσερις οργανισμούς, με την αρχή να γίνεται σήμερα με την 37χρονη σύζυγο του Harry να επισκέπτεται το Smart Work και να βοηθά μια από τις γυναίκες που ψάχνουν δουλειά να ετοιμαστεί για την πρώτη της συνέντευξη για δουλειά.

33 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ