Μουζουράκης - Σολωμού. Αγαπημένοι όσο ποτέ

Μουζουράκης - Σολωμού. Αγαπημένοι όσο ποτέ

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού. Αν και οι φήμες έκαναν λόγο για χωρισμό οι ίδιοι το διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο. Καθόλου τυχαία δεν ήταν η τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Αν και έχει ακούσει πολλά για την προσωπική της ζωή με σχέσεις και χωρισμούς πολλούς, η πανέμορφη Μαρία Σολωμού είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη βρήκε την «τρέλα» και την ανεμελιά που αναζητούσε. Το καλοκαίρι κλείνουν ένα χρόνο μαζί και εδώ και ένα μήνα έχουμε διαβάσει ότι η σχέση τους περνάει κρίση και ότι ζούνε πλέον χώρια.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να πίνουν το ποτό τους και αυτό έδωσε απαντήσεις. Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι και δε δίσταζαν παρά τον κόσμο που ήταν δίπλα τους να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά.

Ο τραγουδιστής μπορεί να λείπει αρκετά από την Αθήνα με τις εμφανίσεις που κάνει αλλά στον χρόνο που έχει όταν είναι εδώ, κοιτάζει να είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ένας εκρηκτικός χαρακτήρας που έχει δηλώσει ότι βαριέται εύκολα αλλά αν αγαπήσει δίνεται ολοκληρωτικά. Έτσι είναι η Μαρία Σολωμού και μας αρέσει!