Ο απρόσμενος γάμος που θα φέρει πιο κοντά τη Meghan Markle με την οικογένεια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο απρόσμενος γάμος που θα φέρει πιο κοντά τη Meghan Markle με την οικογένεια της

Αυτό δεν το περιμέναμε

Γνωρίζουμε ήδη εδώ και αρκετούς μήνες, πως η Meghan Markle δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά της (εκτός από τη μητέρα της) και πως δεν λένε ούτε γειά. Ένας απρόσμενος γάμος όμως, θα φέρει τη Δούκισσα του Sussex πιο κοντά με τους δικούς της ανθρώπους, και αυτό είναι πραγματικά η έκπληξη της ημέρας.

Μπορεί στον δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Harry τον περασμένο Μάιο οι δικοί της άνθρωποι (aka οικογένεια) να μην παρευρέθηκε και να ειπώθηκαν πολλές κακίες για εκείνη και τον μέλλοντα τότε σύζυγό της, όμως η Meghan έχει καλεστεί στον γάμο του αδερφού της, κι εκείνος απλά ελπίζει να πάει.

Ναι καλά διάβασες. Ο αδερφός της Meghan Markle, Thomas Markle Jr, παντρεύεται τον Μάρτιο την αγαπημένη του Darlene Blount, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ο 52χρονος έχει καλέσει στον γάμο του τη Meghan και τον Harry σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα βρουν σαν οικογένεια.

Ωστόσο η Δούκισσα του Sussex τότε θα διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι σε θέση να ταξιδέψει και να παρευρεθεί στον γάμο του αδερφού της. Ο Thomas πάντως δεν φάνηκε να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί της, ενώ σε δηλώσεις του σχετικά με την σύντροφό του και τους τσακωμούς τους ανέφερε: «Προφανώς έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά πάντα προσπαθούμε να είμαστε καλά. Ξέρω βαθιά στην καρδιά μου πως την αγαπάω και με αγαπάει και αυτή».

Για να δούμε, θα πάει τελικά η Meghan στον γάμο του Thomas;