Η μέρα που η Kim Kardashian γνώρισε την πεθερά της σημαδεύτηκε από αυτήν τη φωτογραφία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η  μέρα που η Kim Kardashian γνώρισε την πεθερά της σημαδεύτηκε από αυτήν τη φωτογραφία

Πάνε 12 χρόνια από τότε

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ήταν φίλοι για αρκετό καιρό προτού τελικά αρχίσουν να βγαίνουν σαν ζευγάρι. Κάθε τόσο η reality star μοιράζεται και μια χαριτωμένη ιστορία από τις φορές που είχαν συναντηθεί στο παρελθόν, πριν καταλήξουν μαζί. Πριν από μερικές ημέρες μια fan της ανέβασε στο Twitter μία παπαρατσίστικη φωτογραφία της star από το 2007, την οποία μάλλον και η ίδια θέλει να ξεχάσει.

Ωστόσο αυτή η φωτογραφία είναι ορόσημο για την Kim όχι για το look της, που άρεσε πολύ στη fan, αλλά γιατί εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα πεθερά της. «Σε αυτήν τη φωτογραφία ήμουν καθοδόν να συναντήσω τον Kanye στην πρόβα του Good Life για τα MTV Awards. Δεν τον ήξερα πολύ καλά τότε, όμως οι άνθρωποί του κάλεσαν τους δικούς μου και ήμουν ένα κορίτσι στο κοινό, στη live παράσταση στο Vegas. Γνώρισα τη μητέρα του, Donda, το ίδιο βράδυ», έγραψε στο σχόλιο-απάντηση της η Kim.

Δεν ξέρουμε αν η Kim θέλει να εξαφανίσει αυτήν της τη φωτογραφία, η ιστορία που κρύβει ωστόσο είναι όντως πολύ γλυκιά και τρυφερή. Εμείς βρήκαμε το βίντεο με την εμφάνιση του Kanye (μπορείς να τη δεις παρακάτω) και πιστεύουμε πως η κοπέλα αυτή με το φόρεμα στο αριστερό σου χέρι, της μοιάζει αρκετά. Θα μπορούσε να είναι αυτή, δεν συμφωνείς;