Ο νονός του παιδιού της Meghan Markle και του Harry είναι μέλος του παλατιού;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο νονός του παιδιού της Meghan Markle και του Harry είναι μέλος του παλατιού;

Ωπ! Τι συμβαίνει εδώ;

Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει το πρώτο παιδί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry αναμένεται να γεννηθεί την Άνοιξη. Και ξέρεις πώς έχει το story: πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο γάμος, μετά το παιδί και μετά μία βάφτιση με ένα αρχαίο μακρύ δαντελωτό φόρεμα και μία τεράστια λίστα με νονούς.

Επομένως ποιοι θα είναι αυτοί οι τυχεροί που θα βαφτίσουν το πρώτο παιδάκι του royal ζεύγους; Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο δυστυχώς, όμως σε καμία περίπτωση το όνομα της Kate Middleton δεν βρίσκεται στη λίστα με τους επίδοξους νονούς. Και αυτό όχι, δεν έχει να κάνει με την υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα στις δύο Δούκισσες.

Να λοιπόν πώς το κάνουν οι γαλαζοαίματοι. Τα αδέρφια που είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή τους, δεν μπορούν να πάρουν τη θέση του νονού, και γι’ αυτό και ο Harry δεν έχει βαφτίσει κανένα από τα τρία παιδιά του William. Ο λόγος είναι ότι ως θείος θα έχεις ούτως ή άλλως έναν ενεργό ρόλο στη ζωή του παιδιού, οπότε δεν χρειάζεται να γίνεις νονός. Λογικό και κατανοητό. Αυτό σημαίνει πως ούτε η Kate θα είναι ανάμεσά τους για τους ίδιους λόγους. Ποιοι είναι όμως στη λίστα του ζευγαριού;

Jessica & Ben Mulroney: aka η κολλητή της Meghan με τον σύζυγό τους που έδωσαν το παρών και στον γάμο της.

Misha Nonoo: Η Misha Nonoo και ο πρώην σύζυγός της Alexander Gilkes, φημολογείται πως είναι το ζευγάρι που γνώρισε τη Δούκισσα στον Harry, κάτι που μοιάζει λογικό να είναι νονοί, αφού και ο Harry με τον Alexander πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.


https://www.instagram.com/p/BJ5fvqigsfa

Lindsay Jill Roth: Κολλητή φίλη της Meghan από το κολλέγιο. Η Meghan ήταν κυρία επί των τιμών στο γάμο της, οπότε αυτή η φιλία μπορεί να συνεχιστεί με την Lindsay να γίνει ένας από τους νονούς.

Zoe & Jake Warren: Φίλοι του Harry, που ήταν επίσης στον γάμο. Fyi, ο Jake ήταν ένας από τους βαφτισιμιούς της Diana, οπότε υπάρχει γερό δέσιμο εδώ.

George & Amal Clooney: Το βασιλικό ζεύγος κάνει εξαιρετική παρέα με τους Clooneys, με την Daily Mail να αναφέρει πρόσφατα, πως το ζευγάρι έχει σχεδόν κλείσει για το θέμα «νονός». Amal και Meghan ήταν χρόνια καλές φίλες και εξαιτίας αυτού ήρθαν κοντά και ο Harry με τον George. Τα δύο ζευγάρια είναι πολύ πιο κοντά από αυτό που φαντάζεσαι.

Λοιπόν ποιος λες να είναι λοιπόν ο νονός;