Κατάθεση ψυχής: Έξι μήνες από τον χωρισμό η star «ανοίγει τα χαρτιά» της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατάθεση ψυχής: Έξι μήνες από τον χωρισμό η star «ανοίγει τα χαρτιά» της

Μιλάει για πρώτη φορά

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να χωρίσουν, και φαίνεται πως έφτασε αυτή η στιγμή για να μιλήσει γι’ αυτό και να πει όλα όσα αισθάνεται. Το διάσημο –πρώην- ζευγάρι έχει έναν γιο μαζί, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017 και πλέον οι σχέσεις τους είναι απλά τυπικές για τον γιο τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες για τον χωρισμό της, ενώ αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να μπει σε μία σχέση άμεσα. Η Cheryl Cole και ο Liam Payne ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι μαζί, φαίνεται όμως πως η διαφορά ηλικίας εδώ δεν λειτούργησε υπέρ τους. Οι δυο stars χώρισαν τον Ιούλιο που μας πέρασε, διατηρώντας ωστόσο φιλικές σχέσεις για χάρη του σχεδόν δύο ετών γιου τους, Bear.

«Δεν θα έλεγα πως παραιτούμαι από την αγάπη. Τον αγαπάω τον έρωτα, απλά έχω πατήσει ένα pause στους στόχους μου για κάποια σχέση. Όλα είναι καλά. Πηγαίνω με το ρεύμα, όμως δεν σκοπεύω να γνωρίσω κάποιον καινούργιο σύντροφο σύντομα», είπε η Cheryl, ενώ αποκάλυψε και παραδέχτηκε πως ο πόνος του χωρισμού φέρνει πολλά «είμαι στα κάτω μου», τα οποία όμως αλλάζουν όταν είσαι ερωτευμένη.

Από ότι αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, ο χωρισμός της με τον Liam Payne δεν ήταν εύκολη υπόθεση για εκείνη, όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Οι σχέσεις της με τον πρώην σύντροφο της δεν είναι εχθρικές, αντιθέτως έχουν συχνή επικοινωνία λόγω του παιδιού τους.