Αυτός είναι ο χειρότερος φόβος της Kourtney Kardashian, που δείχνει να γίνεται πραγματικότητα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο χειρότερος φόβος της Kourtney Kardashian, που δείχνει να γίνεται πραγματικότητα

Γιατί όμως την τρομάζει τόσο;

Μπορεί η Kourtney Kardashian να δείχνει πολύ άνετη και ανοιχτόμυαλη σε ό,τι αφορά στη σχέση του Scott Disick με τη Sofia Richie, υπάρχει όμως κάτι που την αγχώνει και την τρομάζει πολύ και δεν ξέρει πως ακριβώς να το διαχειριστεί. Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον πρώην της και τη σύντροφό του δεν την ενοχλεί, κι εκείνη άλλωστε είχε σχέση με πολύ νεότερο της άντρα, όμως προβληματίστηκε έντονα όταν τον είδε μέσα σε κοσμηματοπωλείο.

Ο χειρότερος φόβος της Kourtney σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο Scott να κάνει πρόταση γάμου στην 20χρονη Sofia. Αυτό θα είναι κάτι που ομολογουμένως θα την ενοχλήσει, μιας και ήταν μία και από τις αιτίες του δικού τους χωρισμού. Τώρα που η 39χρονη star φαίνεται να έχει αποδεχθεί τη σχέση τους, ο Scott είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο 35χρονος εθεάθη στο Calabasas πριν από δύο ημέρες σε κοσμηματοπωλείο να κοιτάζει τη συλλογή με τις βέρες και όλοι νομίζουν πως από στιγμή σε στιγμή θα κάνει την πρόταση που φοβάται η Kourtney, στην 20χρονη Sofia Richie. «Ενώ η Kourtney χαίρεται που βλέπει τον Scott τόσο προσγειωμένο, σταθερό και σε μία υγιή σχέση, ταυτόχρονα φοβάται να σκεφτεί πως ίσως θα μπορούσε να τον χάσει για πάντα», αναφέρει πηγή κοντά στη reality star.

Και δεν έχει και μεγάλο άδικο εδώ που τα λέμε. Όταν έχεις κάνει τρία παιδιά με έναν άνθρωπο που αγαπούσες και δεν σε παντρεύτηκε ποτέ, μένει ένα απωθημένο καταβάθος. Λες να ετοιμάζει καμιά έκπληξη η Kourtney και να διεκδικήσει ξανά τον Scott; Κι εκείνος μήπως τα κάνει επίτηδες για να ζηλέψει η reality star; Θα δείξει...