Σε δύσκολη θέση ο πρίγκιπας Harry! Ποιος ευθύνεται τελικά για το πρόβλημα της Meghan;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε δύσκολη θέση ο πρίγκιπας Harry! Ποιος ευθύνεται τελικά για το πρόβλημα της Meghan;

Γιατί κατηγορεί τον εαυτό του;

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως η Meghan Markle δεν περνάει κα την καλύτερη φάση της σαν royal μέσα στο παλάτι του Kensington. Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να ανέλαβε κι επίσημα τα βασιλικά της καθήκοντα και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε να έδειχνε τρομερά χαρούμενη και ενθουσιασμένη, οι πηγές όμως αναφέρουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Πιο συγκεκριμένα, μια πηγή αναφέρει στο Us Weekly, πως η Δούκισσα του Sussex περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στο παλάτι και πως ο πρίγκιπας Harry, νιώθει υπεύθυνος γι’ αυτήν τη κατάσταση.

«Η Meghan έκανε τεράστια θυσία μετακομίζοντας στο παλάτι μακριά από τη μητέρα της και τους φίλους της», εξηγεί η ίδια πηγή. «Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι τόσο σαγηνευτικό και λαμπερό όσο μπορεί να φαίνεται, γι’ αυτό για πολλούς ακόμη λόγους και με πολλούς τρόπους, ο Harry νιώθει υπεύθυνος, που η Meghan είναι τόσο μίζερη και κακόκεφη».

AP 19010437519462

Επιπλέον ο Harry παίρνει επί προσωπικού όποια επίθεση γίνεται στη Meghan Markle και ήθελε πολλές φορές να βγει δημόσια και να κάνει δηλώσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και να διαψεύσει τις λάθος φήμες. Ο λόγος που δεν το έκανε; Οι βασιλικές δυνάμεις τον συμβούλεψαν πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό, κι έτσι κι εκείνος δεν μίλησε.

Αυτό όμως δεν τον έκανε να νιώσει καλύτερα, και ακόμη θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τη διάθεσή της. Ίσως όταν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι να αισθανθεί καλύτερα.