Δεν φαντάζεσαι ποια ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον James Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον James Middleton

Και ποιος να την αδικήσει;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο αδερφός της Kate και της Pippa Middleton, James βρίσκεται στο προσκήνιο, και αυτό γιατί έπειτα από έξι χρόνια έκανε δημόσιο το προφίλ του στο Instagram. Γνωρίζαμε ήδη βέβαια το πόσο ωραίος άντρας είναι, και απλά μέσα από το account του μάθαμε και πόσο φιλόζωος είναι (έχει οχτώ σκυλιά).

Οι φωτογραφίες του James τράβηξαν την προσοχή όλων, μεταξύ αυτών και μιας γνωστής ηθοποιού, η οποία δήλωσε κεραυνοβόλο έρωτα με τον ηθοποιό, ρωτώντας που στο καλό ήταν κρυμμένος τόσο καιρό. Ο λόγος για τη January Jones, η οποία έπαθε ένα σοκ βλέποντας τον James στα social media.


https://www.instagram.com/p/Bsgha0zgHCv

Και ποιος να την αδικήσει; Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια ο James να μην έβλεπε ιδιαίτερα το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες τρεις μέρες όμως το όνομα του φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των πιο sexy αντρών. Σύμφωνα με το Hello Giggles όταν μια φωτογραφία του James κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (λίγο μετά που άνοιξε το προφίλ του) κι έγινε viral, η January Jones αποφάσισε να σχολιάσει:

«Που στο καλό κρυβόταν;», έγραψε η ηθοποιός κοιτάζοντας μια φωτογραφία του James στην εξοχή με τα 5 από τα 8 σκυλιά του. Δυστυχώς όμως δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποιο φλερτ ανάμεσά τους αυτή τη στιγμή, αφού ο James φέρεται να βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τη Γαλλίδα οικονομική αναλύτρια, Alizee Thevenet.