Η νέα αποστομωτική δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα προξενιά

Πατούλια Κατερίνα
Η νέα αποστομωτική δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα προξενιά

Άκρως αποκαλυπτική η Ηλιάνα για τις σχέσεις της με τους άντρες.

Καλεσμένη της εκπομπής dot ήταν η αυστηρή κριτής του GNTM και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τους άντρες.

Η Ηλιάνα δεν δίστασε να πει πως οι φίλοι της στην Αμερική συνηθίζουν να της κάνουν προξενιό εξηγώντας:

«Στην Αμερική οι φίλοι μου κάνουν συνέχεια προξενιό, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με προσεγγίσουν και οι φίλοι μου κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα. Απλά είμαι και ένας άνθρωπος που δεν βγαίνω με κανένα. Είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και για να πω ότι βγαίνω με κάποιον πρέπει να υπάρχει μεγάλο κλικ. Είναι η αύρα του, αυτό που παίρνω ως πρώτη εντύπωση. Δεν με νοιάζει πως είναι εμφανισιακά ή τι δουλειά κάνει. Άμα έχουμε την ίδια καρδιά και την ίδια ψυχή, άμα είναι αληθινός και ειλικρινής. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες όταν νομίζω ότι κάποιος αξίζει».

Όσο για την σχέση από απόσταση η κριτής του GNTM ανέφερε:

«Την προσωπική ζωή την έχεις πάνω απ’ όλα στην καρδιά σου. Ένας άνθρωπος που θέλει το καλό σου, θα σε στηρίξει όπου και να είσαι, ό,τι και να κάνεις. Χρειάζεται και φυσική παρουσία αλλά αν υπάρχει αγάπη και αμοιβαιότητα όλα γίνονται».

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά εκεί η Ηλιάνα παρά την παρέμβαση του Θανάση Αναγνωστόπουλου που είπε πως συμπαθεί πολύ τον τραγουδιστή, η Παπαγεωργίου προτίμησε να πει:

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς».