Θυμάσαι την θεά σωματοφύλακα της Meghan Markle; Έχουμε ένα νέο που καθόλου δεν θα σου αρέσει

Πατούλια Κατερίνα
Θυμάσαι την θεά σωματοφύλακα της Meghan Markle; Έχουμε ένα νέο που καθόλου δεν θα σου αρέσει

Γιατί όλος ο κόσμος θέλει να απομακρυνθεί από την Meghan Markle

Η Μeghan Markle έκανε την πρώτη κοινή της εμφάνισης με τον πρίγκιπα Ηarry στο πλευρό της και την πολύ φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Και μπορεί να έδειχνε χαρούμενη και εντυπωσιακή, όμως η αλήθεια είναι πως η 37χρονη δούκισσα του Sussex έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία παραίτηση από το προσωπικό της.

Ο λόγος για την παραίτηση της σωματοφύλακα της Meghan που είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο για τον τρόπο που προστάτευσε τη Meghan μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος στα νησιά Fiji.

Η ξανθιά σωματοφύλακάς που είχε εξασφαλίσει την σίγουρη φυγάδευση της δούκισσας και η οποία έχει αντικαταστήσει τον επί 30 χρόνια σωματοφύλακα του Harry που συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε να παραιτηθεί προτού καν συμπληρώσει χρόνο – έξι μήνες για την ακρίβεια- στις υπηρεσίες της μέλλουσας μαμάς.

Η σωματοφύλακας που ήταν παλιά ερευνήτρια της Scotland Yard ήταν και η πρώτη γυναίκα που είχε τέτοιο ρόλο στην βασιλική φρουρά.
Φαίνεται μάλιστα πως η Markle δεν μπορεί ακόμα να συνηθίσει τον τρόπο και την μεγάλη ασφάλεια με την οποία πρέπει να πραγματοποιεί κάθε εμφάνισή της, παρ’ ότι υπήρξε από πριν διάσημη ηθοποιός.

Η παραίτηση αυτή ακολουθεί μια σειρά παραιτήσεων από το προσωπικό της Meghan που της έχει χαρίσει και τον τίτλο της Μις Ιδιότροπης, μιας και η προσωπική βοηθός της Markle Melissa Touabti έφυγε μέσα στον προηγούμενο χρόνο αλλά και η προσωπική γραμματέας του Harry με την Meghan, Samantha Cohen αναμένεται να αποχωρήσει μέσα στην άνοιξη.