Απίστευτο; Η Katherine Schwarzenegger είχε προβλέψει τη σχέση της με τον Chris Pratt ένα χρόνο πριν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτο; Η Katherine Schwarzenegger είχε προβλέψει τη σχέση της με τον Chris Pratt ένα χρόνο πριν

Πριν καν γνωριστούν

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την ημέρα που ο Chris Pratt μας αποκάλυψε μέσα από το Instagram account του τον αρραβώνα του με την Katherine Schwarzenegger και το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο, το οποίο μόνο προφητικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο, η Katherine είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει τη σχέση της με τον Chris και αυτό είναι πραγματικά απίστευτο.

Μια γυάλινη σφαίρα θα έπρεπε να δώσει ο ηθοποιός στην καλή του αντί για μονόπετρο, μετά από αυτό το βίντεο που είδαμε στο Instagram. Τον Αύγουστο του 2017, όταν ο Chris Pratt βρισκόταν στα χωρίσματα με την Anna Faris, η 29χρονη παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως έβρισκε τον ηθοποιό πολύ χαριτωμένο.

«Chris Pratt, Chris Hemsworth ή Chris Evans», είχε ρωτήσει η παρουσιάστρια του Access Hollywood την Katherine σε μια συνέντευξη. Η 29χρονη στην αρχή απάντησε Chris Evans για να αλλάξει στην πορεία την απάντηση της και να πει: «Βασικά Chris Pratt. Ο Chris Pratt έχει ομορφύνει πολύ τελευταία, οπότε ποτέ δεν ξέρεις». Και απ’ ό,τι φαίνεται η Katherine πραγματικά ήξερε, αφού ένα χρόνο αργότερα άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό και αυτή τη στιγμή είναι και αρραβωνιασμένοι.

Απίστευτο έτσι; Δες το βίντεο παρακάτω!


https://www.instagram.com/p/BsokMxHhiv8