Η Χριστίνα Μπόμπα, η φουσκωμένη κοιλίτσα και το boomerang στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα, η φουσκωμένη κοιλίτσα και το boomerang στο Instagram

Οι αδερφές Μπόμπα και το γλυκό μήνυμα για αυτήν την εγκυμοσύνη.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το travel girl που αγαπάμε. Μαζί με τον σύζυγό της και τους κουμπάρους τους ταξιδεύουν συχνά σε κάθε άκρη της γης και συλλέγουν εμπειρίες. Ένα γρήγορο scroll down αν κάνεις στο προφίλ της στο instagram, θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Η Χριστίνα πάντρεψε μία από τις καλύτερές της φίλες και το boomerang που ανέβασε στο Instagram ήταν από τα καλύτερά της. Είναι αυτό που λέμε... «έσπασε» το ίντερνετ. Το κορίτσι της αυτό είναι έγκυος και οι αδερφές Μπόμπα τράβηξαν μαζί της το πιο αστείο στιγμιότυπο. Και φυσικά, η Χριστίνα το συνόδευσε και με το πιο ωραίο μήνυμα.

Είναι αυτή η στιγμή που παντρευτείς την πιο παιδική σου φίλη, που την ξέρεις από τότε που γεννήθηκε, που θυμάσαι πως κρυβόταν κάτω από τα τραπέζια όταν ήταν μικρή και την ψάχναμε σε όλο το σπίτι, που όταν εμφανίζεται στην εκκλησία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της δε σταματάς να κλαις από συγκίνηση, που όποτε και όταν τη βλέπεις είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και που σχεδόν σε όλες τις τρελές της ζωής σου ήταν μέσα !!!


https://www.instagram.com/p/BslfsIEhUr3

Δες και αυτό:

Η Μαίρη Συνατσάκη σε επίσημη πρεμιέρα μαζί με το νέο της σύντροφο