Η Chicago West έγινε ενός και το Instagram γέμισε με τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Chicago West έγινε ενός και το Instagram γέμισε με τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της

Μα είναι φανταστικό αυτό το μωρό

Ήταν 15 Ιανουαρίου του 2018, όταν η Kim Kardashian και ο Kanye West υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδάκι, μέσω παρένθετης μητέρας. Η Chicago έφερε χαμόγελα και χαρά στην οικογένεια Kardashian-West, ενώ και η North με τον Saint ενθουσιάστηκαν που απέκτησαν ακόμη ένα αδερφάκι.

Χθες λοιπόν που η Chicago έγινε ενός έτους οι φωτογραφίες της και οι ευχές κατέκλυσαν το Instagram, και εμείς λιώσαμε με τη χαριτωμένη φατσούλα της. Οι εορτασμοί έγιναν εν μέσω αναμονής για την οικογένεια Kardashian-West, που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια της.

Η Kim Kardashian επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει τέταρτο παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας ξανά και αποκάλυψε πως αυτή τη φορά είναι αγόρι. Αυτό σίγουρα έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα τον Saint, ο οποίος πλέον θα έχει κι έναν μικρό αδερφό για να παίζει. Μέχρι τότε όμως θα επικεντρωθούμε στις φωτογραφίες της Chi και θα πούμε πως από τα παιδιά της Kim, η μικρούλα είναι το πιο χαριτωμένο και γλυκό πλάσμα.

Φωτογραφίες ανέβασε και η Khloe Kardashian στα δικά της Instagram stories, με την Chicago σε τρυφερές στιγμές με την True.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.