Η Kourtney Kardashian και η απόφαση για την απιστία που δεν περίμενες να ακούσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian και η απόφαση για την απιστία που δεν περίμενες να ακούσεις

Και εμάς μας εξέπληξε

Η Kourtney Kardashian μπορεί αυτό το διάστημα να μη βρίσκεται σε σχέση, όμως ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ο όρος απιστία. Βλέπεις ο Scott Disick φρόντισε να της μάθει την ακριβή σημασία αυτής της λέξης και έχοντας παιδιά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο της συνέβη ποτέ. Γι’ αυτό και η απόφαση που πήρε σχετικά με την απιστία ομολογούμε πως μας εξέπληξε.

Η 39χρονη reality star μίλησε για την απιστία και προς έκπληξή μας στήριξε την αδερφή της Khloe Kardashian στο επεισόδιο της απιστίας με τον Tristan Thompson και στην επιλογή της να μείνει μαζί με τον μπασκετμπολίστα. Η Kourtney βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen, Watch What Happens Live!, τη Δευτέρα που μας πέρασε, και μεταξύ άλλων ερωτήσεων απάντησε και σε αυτό.

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε τι θα έκανε στη θέση της Khloe, με την 39χρονη reality star να απαντά: «Νομίζω πως θα έμενα. Νομίζω πως όταν έχεις οικογένεια κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς γι’ αυτή». Και σε αντίθεση με την Kim, εμείς δεν θα διαφωνήσουμε μαζί της. «Λοιπόν γι’ αυτό έχεις κολλήσει με τον Scott. Αυτό είναι προσωπικότητα», είπε η Kim και συνέχισε: «Από το να βλέπεις ό,τι συμβαίνει, καλύτερα να φύγεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να μένεις και να βλέπεις όλο αυτό που γίνεται και αυτά που λένε. Είσαι χαζή που μένεις».



Τότε η Kourtney απάντησε κάτι που μας έκανε να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω. «Να έχεις τη δύναμη να μη δίνεις καθόλου σημασία». Αυτό είναι προσωπικότητα λοιπόν και πραγματικά ένα μπράβο για τη στάση της.