Τα τελευταία νέα για την κόρη του Michael Jackson δεν είναι καλά

Πατούλια Κατερίνα
Τα τελευταία νέα για την κόρη του Michael Jackson δεν είναι καλά

Η αποκάλυψη για την κόρη του Michael Jackson που δεν περιμέναμε

Οι δυσκολίες δεν σταματούν για την Paris Jackson, την μοναδική κόρη του θρύλου της pop, Michael Jackson που είναι σήμερα 21 ετών.

Η Paris όπως έγινε γνωστό από το E!News και όπως μετέδωσε πρώτο το Entertainment Tonight, βρίσκεται ξανά σε ψυχιατρική κλινική. Πηγή ανέφερε πως η τελευταία χρονιά ήταν γεμάτη από δουλειές και η Paris ένιωσε την ανάγκη να απέχει λίγο, να βάλει σε προτεραιότητα την φυσική κατάσταση και συναισθηματική της υγείας και να γεμίσει και πάλι τις μπαταρίες της.

Η Paris μπήκε οικειοθελώς στην κλινική με στόχο να επανέλθει στην πρότερη καλή της κατάσταση και να αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τα νέα projects που θα έρθουν στην δουλειά της.

Οι followers του 21χρονου μοντέλου είχα υποψιαστεί πως κάτι δεν πάει καλά με την Jackson, μιας και η τελευταία της φωτογραφία στο Instagram ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου ενώ απείχε και από τις οικογενειακές διακοπές των Jackson στο Τόκιο, όπου το παρόν έδωσαν και τα δύο αδέρφια της.

Οι μεταπτώσεις της ψυχικής υγείας της κόρης του Jackson ήταν πολλές τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή της όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Στο πλευρό της Paris είναι ο νονός της Macaulay Culkin που την στηρίζει ειδικά σε θέματα ψυχικής υγείας.