10 years challenge: Πώς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη το 2009;

10 years challenge: Πώς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη το 2009;

Θα την αναγνώριζες;

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμη στο Instagram την τελευταία εβδομάδα «τρέχει» ένα challenge που σε θέλει να ποστάρεις φωτογραφία σου και να τη συγκρίνεις με τον εαυτό σου πριν από δέκα χρόνια. Μαζί με τη φωτογραφία ακολουθεί και μια ανασκόπηση αυτών των δέκα χρόνων, με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε πράγματα που ενδεχομένως να μην ξέραμε για τους αγαπημένους μας celebrities (ξένους ή μη).

Το challenge αυτό ακολούθησε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν από λίγη ώρα ανέβασε το δικό της κολάζ φωτογραφιών. Και κάπως έτσι εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μας μια μελαχρινή Μαίρη και μια κοκκινομάλλα. Και όπως καταλαβαίνεις το μόνο διαφορετικό που είχαν οι δύο φωτογραφίες ήταν το χρώμα των μαλλιών της.

Εντάξει, στη μία έδειχνε και πιο παιδάκι η Μαίρη, αλλά λογικό μας φαίνεται αν σκεφτείς πως ήταν μόνο 24 ετών. «Ιούλιος 2009 | Ιανουάριος 2019 #10yearchallenge • ο 24χρονος εαυτός μου είχε όνειρα και δεν είχε ιδέα τι θα επακολουθούσε. Δεν είχε Instagram αλλά μόλις είχε ανακαλύψει το Facebook. Δεν είχε πειράξει ποτέ τα μαλλιά του. Ταξίδευε περισσότερο. Χόρευε λιγότερο. Φοβόταν περισσότερο. Εμπιστευόταν ευτυχώς το ίδιο. Περνούσε λιγότερο χρόνο μπροστά από οθόνες. Έπαιρνε λιγότερα ρίσκα. Νιώθω σαν άλλη και ακριβώς η ίδια. Με νιώθεις;», έγραψε στη λεζάντα της, με τη φωτογραφία της να αποσπάει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα περισσότερα από 15χιλιάδες likes.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.