Έξω φρενών η Rihanna, έκανε μήνυση στον πατέρα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών η Rihanna, έκανε μήνυση στον πατέρα της

Και δεν πάει ο νους σου γιατί

Η Rihanna είναι από τα πρόσωπα που δεν απασχολούν πολύ συχνά τα media και τα tabloids, όμως αυτήν τη φορά ο σχολιασμός γύρω από το όνομά της, ήταν σχεδόν αναπόφευκτος. Η τραγουδίστρια από τα Barbados είναι στα μαχαίρια με τον πατέρα της και ο λόγος θα σε ξαφνιάσει.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Rihanna έχει κάνει μήνυση στον πατέρα της, καθώς εκείνος χρησιμοποίησε την επωνυμία του brand της και την σχέση του μαζί της, για να προμοτάρει μια δική του επιχείρηση. Πληροφορίες του TMZ αναφέρουν, πως ο Ronald Fenty πρόσφατα ξεκίνησε μια εταιρεία, με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιεί η Rihanna για τη σειρά των καλλυντικών της.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια, η οποία ισχυρίζεται πως εκμεταλλεύεται τη φήμη που αυτή δημιούργησε για δικό του καλό. Στα έγγραφα, η Rihanna λέει ότι ο πατέρας της και ένας επιχειρηματικός συνεργάτης ψευδώς διαφήμισαν τους εαυτούς τους ως εκπρόσωποι της για να βγάλουν χρήματα, ενώ προσπάθησαν να την κλείσουν για 15 συναυλίες στη Λατινική Αμερική το Δεκέμβριο του 2017 για 15 εκατομμύρια δολάρια ... και όλα αυτά χωρίς την εξουσιοδότηση της.

Για τον λόγο αυτό κατέθεσε μήνυση εναντίον του, για να πάψει να χρησιμοποιεί το brand της για δικό του όφελος. Αναμένουμε πια την αντίδραση και απάντηση του Ronald για όλα αυτά.