H star τολμά να μας δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και γίνεται viral

H star τολμά να μας δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και γίνεται viral

Η απόφασή της για το 2019

Τα τελευταία χρόνια, ήταν πολύ δύσκολα για την τραγουδίστρια. Την έχουμε δει να έρχεται αντιμέτωπη με τη βιομηχανία της showbiz, να πολεμάει τους δικούς της δαίμονες ψυχικά και σωματικά και να βγαίνει, τελικά, πιο δυνατή από ποτέ, εμπνέοντας στο δρόμο της τον κόσμο και τους fans που την ακολουθούν πιστά.

Το 2019, όμως, φαίνεται να είναι μία χρονιά που η Kesha θα «αλλάξει σελίδα» και υπόσχεται να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της, έτσι ακριβώς όπως αυτός είναι. Γι΄ αυτό και δημοσίευσε μία φωτογραφία με το «πραγματικό» της πρόσωπο, χωρίς make up, όπου φαίνονται οι φακίδες της.

«Αυτόν τον χρόνο, το resolution μου είναι να αγαπάω τον εαυτό μου… ακριβώς όπως είναι, με όλα του τα ελαττώματα και οτιδήποτε άλλο. Και να αφήσω τις φακίδες μου να ζήσουν», έγραψε η star κάτω από τη φωτογραφία της.

8628854 6600965 image a 129 1547686552822

Ο κόσμος αμέσως την «έλουσε» με σχόλια και δε σταμάτησε να την επαινεί γι΄ αυτήν της την απόφαση, μετατρέποντάς την έτσι σε viral θέμα μέσα πολύ λίγο χρόνο. «Γιατί στο καλό να τις κρύψεις; Είναι υπέροχες! Η #frecklepower σου σε κάνει δυνατή», έγραψε χαρακτηριστικά ένας ενθουσιασμένος fan.