Δυσάρεστα νέα στο παλάτι! Τροχαίο ατύχημα για ένα πολύ αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυσάρεστα νέα στο παλάτι! Τροχαίο ατύχημα για ένα πολύ αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Τι συνέβη ακριβώς;

Τα προβλήματα και οι αναποδιές δεν έχουν τελειωμό για το Παλάτι. Μετά τα όσα ακούγονται για την κόντρα Kate Middleton-Meghan Markle, αλλά και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Δούκισσας του Sussex, ένα τροχαίο ήρθε να κάνει λίγο χειρότερη την κατάσταση.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από την οικεία τους στο Sandringham, εχθές το απόγευμα. «Ο 97χρονος πρίγκιπας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο, μαζί με ένα άλλο όχημα, το απόγευμα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε», ανέφερε το Παλάτι στο NBC.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο BBC, πως είδε τον πρίγκιπα Φίλιππο να οδηγεί το Range Rover, λίγο πριν από το ατύχημα. Ήταν πολύ σοκαρισμένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Πάντως, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, το αμάξι του πρίγκιπα Φίλιππου είχε αναποδογυρίσει, και πραγματικά είναι θαύμα το πώς βγήκε ζωντανός και χωρίς να τραυματιστεί από εκεί.

Για την ιστορία να σου αναφέρουμε πως και οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους και έχουν απλώς μερικά κοψίματα.