Η Έλενα Χριστοπούλου σε σπάνια έξοδο με το σύντροφό της

Η Έλενα Χριστοπούλου σε σπάνια έξοδο με το σύντροφό της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό όταν εμφανίστηκε στο σόου-φαινόμενο της χρονιάς που μας πέρασε «Greece’s Next Top Model». Ανέλαβε τα κορίτσια που συμμετείχαν, στο ρόλο του coach τους, κι εμείς τη θαυμάζαμε κάθε εβδομάδα για το εσωτερικό κι εξωτερικό της στιλ και τον δυναμισμό της. Όπως αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η εντυπωσιακή Έλενα είναι και δική της booker, με τη σχέση μεταξύ τους να είναι τέτοια, που τη θεωρεί δεύτερη μαμά της.

Πέρα, όμως, από επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο των bookers μοντέλων και του σχεδιασμού μόδας, η κυρία Χριστοπούλου είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, που, μετά από «παταγώδη αποτυχία» στις προσωπικές της σχέσεις -όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη-, έχει βρει αυτό που ψάχνει και δείχνει να περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο, στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Τόλη Κότση.

1689 ELENA XRISTOPOYLOY TOLIS KOTSIS 612019

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους απαθανάτισε σε σπάνια έξοδό τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ερωτευμένο κι ευτυχισμένο από ποτέ.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες με το ερωτευμένο ζευγάρι.