Κι όμως... Η Meghan Markle δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα

Κι όμως... Η Meghan Markle δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα

Τι μας κρύβει η Δούκισσα του Sussex;

Για τους celebrities, δεν είναι σπάνιο να αλλάζουν ή και να δημιουργούν ονόματα από το μηδέν, για να τα χρησιμοποιήσουν στη δουλειά τους κι όχι μόνο. Αυτό είναι κάτι που είτε μπορεί να προτείνει ο ατζέντης τους επειδή πιστεύει ότι θα έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο, είτε επειδή οι ίδιοι προτιμούν κάτι διαφορετικό. Μεγάλοι stars, όπως η Gigi Hadid (Jelena Noura Hadid), o Calvin Harris (Adam Richard Wiles), ο Woody Allen (Allen Stewart Konigsberg) και η Miley Cyrus (Destiny Hope Cyrus), ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

Αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς, όμως, είναι ότι ακόμη και η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, δε χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα, που είναι «Rachel». Στη θέση αυτού, χρησιμοποιεί το middle name της «Meghan», με το οποίο την έχει μάθει και την αγαπά ο κόσμος.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας, μάλιστα, όταν έδινε επίσημα την ευχή της για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry, αναφέρθηκε στη Meghan με το πραγματικό της όνομα, εκπλήσσοντας όσους δε γνώριζαν την ύπαρξή του. To ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της τελετής, όταν οι θεατές απόρησαν, ακούγοντας να αποκαλείται «Rachel», καθώς αυτό ήταν και το όνομα του χαρακτήρα της στη σειρά «Suits», όπου πρωταγωνιστούσε.

Προς το παρόν, η Δούκισσα δεν έχει σχολιάσει τον λόγο για τον οποίο το έκανε, παρά μόνο αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι το πραγματικό της όνομα είναι «Rachel». Οπότε -μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο- όλοι πιστεύουν ότι είναι μία απόφαση που σχετίζεται με την καριέρα της.