Κάνουμε μια ανασκόπηση στο #10yearschallenge των celebrities και διαλέγουμε το αγαπημένο μας

Κάνουμε μια ανασκόπηση στο #10yearschallenge των celebrities και διαλέγουμε το αγαπημένο μας

Εσένα ποια φωτογραφία σου άρεσε περισσότερο από όλες;

Το challenge των τελευταίων ημερών που λαμβάνει χώρα στα social media και το βλέπεις να γίνεται από παντού, Έλληνες και ξένους celebrities, είναι το #10yearchallenge, και είναι αυτό ακριβώς που διαβάζεις. Το πόσο έχουν αλλάξει οι αγαπημένοι σου stars τα τελευταία δέκα χρόνια.

Instagram και facebook πήρε φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες κι εμείς ενθουσιαστήκαμε με όλες τις φωτογραφίες. Δέσποινα Βανδή, Μαίρη Συνατσάκη, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Ηλιάκη, Jennifer Lopez κλπ, έκαναν τη δική τους ανασκόπηση στα χρόνια που μεσολάβησαν και εμείς αφού εκπλαγήκαμε από την αλλαγή αρκετών προσώπων, διαλέξαμε την αγαπημένη μας.

Την πρώτη θέση στην καρδιά μας, πήρε με διαφορά η Δέσποινα Βανδή, η οποία πήγε το challenge ένα βήμα παραπάνω, ποστάροντας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, προσθέτοντας του κάποια χρονάκια παραπάνω. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι στην φωτογραφία αυτή περίπου δύο ετών και ποζάρει σαν έμπειρο μοντέλο, κρατώντας και μία μεγάλη (για τα κυβικά της) τσάντα στα χέρια.

«Καλά!Εχω καλύτερο! #10yearchallenge +10+10 +10...Εδώ καλά ειμαι!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες τις φωτογραφίες των υπόλοιπων stars στη gallery παρακάτω.