Τι έχουμε εδώ; Ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι έχουμε εδώ; Ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της Meghan Markle;

Δεν τον έχουμε δει ξανά

Η Meghan Markle στη νέα της εμφάνιση έκανε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων να πέσουν πάνω της, και όχι λόγω της φουσκωμένης κοιλίτσας ή του look της. Όλοι απόρησαν βλέποντας τις φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex, και το μόνο ερώτημα που αιωρείται, είναι το εξής: Ποιος είναι αυτός ο άντρας δίπλα στη Meghan Markle;

Προτού σκεφτείς διάφορα πράγματα ή πάει το μυαλό σου σε κάτι πιο πονηρό, να σου πούμε πως ο Christian Jones, είναι το νέο «απόκτημα» της βασιλικής οικογένειας και κατ’ επέκταση δεξί χέρι της Meghan Markle. Η Δούκισσα του Sussex συναντήθηκε με τον Christian την Πέμπτη (17/1), όταν και απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από το ιταλικό εστιατόριο Chucs, στο Notting Hill.

Πριν αναλάβει καθήκοντα για την βασιλική οικογένεια ο Christian Jones στην ομάδα του πρώην αρμόδιου υπουργού για το Brexit, David Davis. Πλέον αναλαμβάνει την επικοινωνιακή στρατηγική της Meghan Markle (aka θα έρχεται σε επαφή με τους δημοσιογράφους και θα γράφει τις ομιλίες της), ενώ θα δίνει και επικοινωνιακές συμβουλές και στα άλλα τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας, τον πρίγκιπα Harry, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

H Meghan Markle στη συνάντηση αυτή φορούσε ένα μπλε παλτό, τζιν παντελόνι, κι ένα ζευγάρι μπεζ γόβες. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και φορούσε γυαλιά ηλίου. Κλείνοντας να συμπληρώσουμε πως είναι πολύ γοητευτικός άνδρας.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Με πληροφορίες από τη DailyMail