Η Kylie Jenner αποκαλύπτει την αδυναμία της με μια ανάρτηση στα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner αποκαλύπτει την αδυναμία της με μια ανάρτηση στα social media

Μέσα από μία ανάρτησή της

Πριν από περίπου έναν χρόνο η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, και από τότε είναι η πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη εκδοχή του εαυτού της. Η μικρή Stormi της έχει αλλάξει τη ζωή και εμείς πιστεύουμε πως είναι η πιο δοτική, τρυφερή και γλυκιά μανούλα στην οικογένεια Kardashian.

Τι και αν είναι μόλις 21 ετών, η Kylie Jenner μας έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, πως ήταν απόλυτα έτοιμη να γίνει μαμά, ακόμη και αν στην αρχή η απόκτηση ενός παιδιού δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά της. Η Stormi Jenner Webster που σε μερικές εβδομάδες θα γίνει ενός, είναι ένα από τα πιο γλυκά παιδάκια της διάσημης οικογένειας, και δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε στο Instagram της μαμάς της.

Η 21χρονη reality star λατρεύει την κόρη της και πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram ποια είναι η αδυναμία της. Η Kylie Jenner ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο κάθεται στην ακροθαλασσιά με την μικρή Stormi, δείχνοντας μας το νερό της θάλασσας που τους έβρεχε τα πόδια. Σε αυτό το βίντεο η Stormi γελάει με το νερό και η Kylie αναφέρει στη λεζάντα της: «Αυτά τα μικρά ποδαράκια και αυτό το γέλιο είναι η αδυναμία μου. Λατρεύει το νερό».

Δες το βίντεο παρακάτω και φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.


https://www.instagram.com/p/Bs0iillndmB