Οι περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο Harry & η Meghan Markle για το μωρό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο Harry & η Meghan Markle για το μωρό τους

Τον δεύτερο δεν θα τον πιστεύεις

Καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, πρέπει να έχουν στο νου τους να ακολουθούν μία σειρά από ασυνήθιστους βασιλικούς κανόνες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Το παιδάκι τους σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα γεννηθεί κάπου τον Απρίλιο, και παρά το γεγονός πως είναι πρώτοι φορά γονείς, έχουν από πίσω τους πολλά άτομα για να τους στηρίξουν και να τους δώσουν συμβουλές όπου χρειάζονται.

Μπορεί ο Harry και η Meghan, να μην είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, ειδικά σε σύγκριση με τον William και την Kate, όμως πρέπει να ακολουθήσουν κι εκείνοι κάποιους κανόνες, όπως ακριβώς ορίζει το πρωτόκολλο. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη τηρήσει έναν, και αυτός δεν είναι άλλος από το να κρατήσουν μυστικό το φύλο του πρώτου τους παιδιού.

Για την ακρίβεια ούτε οι ίδιοι ξέρουν ακόμη αν είναι αγόρι ή κορίτσι, γι’ αυτό η Meghan έδωσε 50-50 τις πιθανότητες και για τα δύο φύλα, και μας άφησε με την αγωνία. Αυτό σημαίνει πως θα μάθουμε το φύλο του, λίγες ώρες μετά αφού γεννήσει η πρώην ηθοποιός. Ο δεύτερος κανόνας είναι κάπως οξύμωρος, αφού πρέπει να έχουν την Ελισσάβετ ως επαφή έκτακτης ανάγκης. Εντάξει σίγουρα δεν θα μπορέσει να φτάσει τόσο άμεσα στο νοσοκομείο, όμως θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα το μάθει αμέσως μόλις γεννηθεί το μωρό.

Στη συνέχεια ακολουθεί το όνομά του, το οποίο θα πρέπει να είναι όνομα που είχε κάποιο μέλος της οικογένειας του παρελθόντος που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ή ακόμη και του παρόντος. Ο William και η Kate το ακολούθησα αυτό και στα τρία τους παιδιά, και αυτό αναμένονται να κάνουν και ο Harry με τη Meghan. Έπειτα θα πρέπει να τυλιχτεί σε μία βασιλική πλεκτή κουβέρτα.

Το μωρό του Harry και της Meghan θα τυλιχτεί σε μία πλεκτή κουβέρτα, η οποία φτιάχτηκε στο Nottingham της Αγγλίας. Κλείνοντας θα πρέπει να έχουν μία ομάδα από μαίες, όπως ακριβώς είχε και η Kate στις γέννες της. Η ομάδα αυτή τυπικά πρέπει να είναι παρούσα στην γέννηση του royal βρέφους, για να βοηθήσουν εάν δεν πάει καλά το οτιδήποτε. Η Kate για να ξέρεις στην γέννηση της Charlotte μόνο, είχε τρεις μαίες δίπλα της.

Πιστεύεις πως ο Harry και η Meghan ίσως παραβούν κάποιον από όλους αυτούς τους κανόνες; Εμείς πάντως δεν το αποκλείουμε κιόλας.