Charlize Theron-Angelina Jolie: Το άγνωστο… μίσος και η μεγάλη κόντρα των δύο stars

Charlize Theron-Angelina Jolie: Το άγνωστο… μίσος και η μεγάλη κόντρα των δύο stars

Με ηρεμιστικά η Angie σου λέει

Εντάξει από το πρωί η είδηση ότι ο Βrad Pitt και η Charlize Theron είναι ζευγάρι, κάνει το γύρο του κόσμου και σκορπά κύματα ενθουσιασμού δίνοντας ένα καλό μάθημα στη Δευτερίλα και δη την blue, γιατί δεν μας φτάνει που είναι Δευτέρα, είναι και η πιο μελαγχολική του χρόνου.

Στο θέμα μας τώρα. Όσο η ώρα περνάει, οι φήμες όλο και φουντώνουν με αποτέλεσμα μία ψυχή να μη νιώθει καθόλου καλά με την έκβαση αυτή. Αναφέρομαι σαφώς στην Angelina Jolie, η οποία εννοείται δεν αντιδρά αλλά κάτι μας λέει ότι από μέσα της βράζει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται στην επιφάνεια διάφορες πληροφορίες, σχετικά με την τεράστια κόντρα των δύο γυναικών. Όπως αναφέρουν πηγές, οι δύο καλλονές του Hollywood τα έσπασαν για έναν ρόλο, και πιο συγκεκριμένα αυτόν της Νύφης του Φρανκενστάιν. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, η Angie ήταν η πρώτη επιλογή και η Charlize η… επιλαχούσα, γεγονός που καθόλου δεν άρεσε στην ξανθιά star.

Βέβαια, τα δύο κορίτσια έχουν πλακωθεί και για άλλη ταινία, και πιο συγκεκριμένα για το «Murder On The Orient Express», για ρόλο που τελικά κατέληξε στην Michelle Pfeiffer.

AP 18309073818436 1

Όσο οι ώρες περνούν, η φάση γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.