New love in town; Ο νέος έρωτας της Jennifer Aniston δεν είναι και τόσο καινούργιος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New love in town; Ο νέος έρωτας της Jennifer Aniston δεν είναι και τόσο καινούργιος

Μα μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε εχθές με την καλύτερη είδηση που θα μπορούσαμε ποτέ να ακούσουμε. Ο Brad Pitt είναι και πάλι ερωτευμένος και το αμόρε του το γνωρίζεις καλά. Η Charlize Theron φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του ηθοποιού και πως εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι. Δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο ακόμη κάτι, όμως ο φήμες είναι πιο έντονες από ποτέ, και εμείς λέμε ένα τεράστιο «ναι» στο ζευγάρι αυτό.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως όποιο δημοσίευμα κυκλοφορεί, που τον θέλει να επανασυνδέεται με την Jennifer Aniston, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψέμα. Άλλωστε σύμφωνα με νέες πληροφορίες και η ηθοποιός φαίνεται πως είναι ερωτευμένη εδώ και αρκετό καιρό, και μάλιστα με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις ήδη.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style, θέλει την Aniston να είναι τρελά ερωτευμένη με τον εδώ και πολλά χρόνια καλό της φίλο, Jason Bateman. Ο φίλος και συμπρωταγωνιστής της είναι παντρεμένος από το 2001 με την Amanda Anka και έχουν και δύο κόρες μαζί, και κάπως περίεργος μας φαίνεται αυτός ο έρωτας. Μία υποτιθέμενη πηγή αναφέρει στο περιοδικό πως η Jennifer δεν θέλει να είναι ερωτευμένη και να αγαπάει έναν παντρεμένο, αλλά αυτό είναι μία κλασσική υπόθεση της καρδιάς που δεν υπολογίζει τη λογική και κάνει ό,τι θέλει. Είναι ολοκληρωτικά και τελείως ερωτευμένη και αυτό έχει σοκάρει τους πάντες.

Μάλιστα στο εξώφυλλο αναφέρεται πως της άρεσε προτού καν γνωρίσει τον Brad Pitt και παντρευτούν, ενώ ο φακός τους τσάκωσε μαζί την Πρωτοχρονιά στο Jackson Hole στο Wyoming. Αρκετοί είναι αυτοί ωστόσο που διαψεύδουν την εν λόγω είδηση, και με αυτούς θα ταχθούμε κι εμείς. Αποκλείεται η Jennifer να χαλούσε μία οικογένεια και μια φιλία χρόνων.