Μaria Sharapova: Μόλις έγινε το πιο μισητό πρόσωπο του πλανήτη και όχι άδικα

Μaria Sharapova: Μόλις έγινε το πιο μισητό πρόσωπο του πλανήτη και όχι άδικα

Oργή και μίσος για την Ρωσίδα star

Και ενώ ο σημερινός Τύπος ασχολείται-ο εγχώριος με το συλλαλητήριο και ο ξένος με τη σχέση του Brad Pitt και της Charlize Theron-, υπάρχει και ακόμη ένα γεγονός, το οποίο έχει εξίσου μεγάλη σημασία είναι το αυστραλιανό Open στο οποίο ως γνωστόν γράφει ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ιστορία βέβαια, γράφει ακόμη ένας θρύλος του τένις, η Maria Sharapova, μόνο που το κάνει… από την ανάποδη. Με λίγα λόγια, η Ρωσίδα τενίστρια έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή και όχι άδικα.

Αφορμή στάθηκε η απαράδεκτη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την Ash Barty από την οποία τελικά ηττήθηκε. Κάποια στιγμή λοιπόν, η Sharapova, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν… απλά εγκατέλειψε το τερέν για να πάει τουαλέτα!!!

Φυσικά η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή και αγανάκτηση, ενώ τα σχόλια στο Twitter ήταν από ειρωνικά έως… ΠΟΛΥ ειρωνικά. Το θέμα συνεχίστηκε όταν στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αρκετά επιθετική απέναντι στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι μάλλον δεν είχε μετανιώσει την τραγική της πράξη.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη παλεύει να επανέλθει έπειτα από 15μηνη απουσία λόγω του γνωστού πια σκανδάλου ντόπινγκ, ενώ σχεδόν δύο χρόνια πριν, ενεπλάκη και σε… απάτη!

Με λίγα λόγια η Maria Sharapova καλά θα κάνει ή να αποσυρθεί ή να διορθώσει τη συμπεριφορά της. Κάπου έλεος πια!