Η Jessica Simpson αποκάλυψε άθελα της το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jessica Simpson αποκάλυψε άθελα της το όνομα της κόρης της

Και είναι πολύ ιδιαίτερο

Το τρίτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Eric Johnson, περιμένει η Jessica Simpson, η οποία δείχνει να περνάει κάπως δύσκολα σε αυτήν την εγκυμοσύνη της. Το Σάββατο ωστόσο που μας πέρασε (19 Ιανουαρίου) η fashion designer, πραγματοποίησε το baby shower της κόρης της και έδειχνε καλύτερα από ποτέ.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media της αποκάλυψε –μάλλον άθελα της- και το όνομα της κόρης της, που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες. Πίσω από την ομαδική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της, υπήρχε η επιγραφή «Birdie’s Nest» (aka η φωλιά της Birdie), ενώ χρησιμοποίησε τη λεζάντα αυτή και σε άλλες φωτογραφίες της.

Όπως καταλαβαίνεις αρκετοί από τους φανς της υπέθεσαν πως αυτό θα είναι το όνομα της μικρούλας της και τη βομβάρδισαν με σχόλια, κάτω από την ανάρτησή της. Υπήρχε όμως κι ένα σχόλιο κάποιου, ο οποίος φάνηκε τρομερά απογοητευμένος με το όνομα αυτό, λέγοντας στη star, πως θα μπορούσε να της δώσει ένα πιο φυσιολογικό όνομα, που δεν θα της δημιουργήσει πρόβλημα ή ψυχολογικό τραύμα μελλοντικά στη ζωή της.