Είναι αυτός ο πιο απρόσμενος χωρισμός για το 2019;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτός ο πιο απρόσμενος χωρισμός για το 2019;

Εμείς πάντως δεν τον περιμέναμε

Ήταν Ιούλιος του 2017, όταν το διάσημο supermodel και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret εθεάθη να αγκαλιάζει και να φιλάει δημοσίως, τον νέο της σύντροφο στην Τουρκία. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, το ειδύλλιο αυτό ξεθώριασε και το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο λόγος για την Adriana Lima και τον Metin Hara, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους έπειτα από 16 μήνες μαζί. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Νοέμβριο του 2018, όπου και όλοι υποθέτουν πως τελείωσε η σχέση τους. Το περιοδικό People είναι αυτό που επιβεβαιώνει το χωρισμό, ωστόσο δεν έγινε γνωστός ο λόγος που τους οδήγησε στο χωρισμό.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι ο Metin είναι συγγραφέας από την Τουρκία, οπότε ίσως να ήταν η απόσταση που τους οδήγησε στον χωρισμό. Ο νεαρός πόσταρε συχνά στο Instagram account του φωτογραφίες της Adriana, κατά την διάρκεια της σχέσης τους, Η τελευταία δική της φωτό που ανέβασε ήταν τον Οκτώβρη που μας πέρασε, όπου μάλλον σηματοδότησε και τον χωρισμό τους.

metinhara 42943748 534272543690403 7065384524607646036 n

Αρκετά απρόσμενος χωρισμός πάντως, δε νομίζεις; Οι φωτογραφίες της ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν στο account του, οπότε μήπως δεν είναι οριστικό;

Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr