Kendall Jenner-Ben Simmons: Η τρανή απόδειξη πως είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kendall Jenner-Ben Simmons: Η τρανή απόδειξη πως είναι και πάλι μαζί

Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι διαφορετικό

Νέα χρονιά, νέα σχέδια, όχι όμως και νέοι έρωτες για την Kendall Jenner, η οποία φαίνεται πως τα βρήκε και πάλι με τον Ben Simmons, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν από κάποιο διάστημα. Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες τα σχόλια του μπασκετμπολίστα στις sexy φωτογραφίες της να πρόδωσαν την επανασύνδεσή τους, όμως θέλαμε κάτι ακόμη πιο ισχυρό.

Και αυτό ήρθε το βράδυ της Δευτέρας, που η Kendall Jenner πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι τον 76ers απέναντι στους Houston Rockets (για την ιστορία κέρδισαν με 121-93). Και θα αναρωτηθείς: «γιατί η παρακολούθηση του παιχνιδιού αποδεικνύει την επανασύνδεση»; Και εδώ κάπου θα σε ξαφνιάσουμε, γιατί η έκπληξη στο όλο θέμα είναι πως η νεαρή καλλονή καθόταν στις κερκίδες παρέα με την μαμά του Ben Simmons. Και μιλούσαν πολύ, και γελούσαν επίσης.

Και αν δεν είναι αυτή η συνάντηση απόδειξη επανασύνδεσης, τότε τι είναι; Η Kendall και η Julie Simmons (aka η μαμά του Ben) βρέθηκαν μαζί στο Wells Fargo Center στη Φιλαδέλφεια και φάνηκε να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Και η επόμενη ερώτηση είναι η εξής: Πότε θα πάει η Julie στο Los Angeles να γνωρίσει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian;


https://www.instagram.com/p/Bs693tYBYOI

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr