Γιατί η Meghan Markle έκλεισε το μυστικό της λογαριασμό στο Instagram;

Γιατί η Meghan Markle έκλεισε το μυστικό της λογαριασμό στο Instagram;

Kι όμως η Δούκισσα του Sussex είχε ανοιχτό προφίλ στο Instagram

Αν θυμάσαι καλά, με την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle έκλεισε τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος είχε 3 εκατομμύρια followers.

Αν πάλι θυμάσαι πιο καλά, στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, ο λογαριασμός της Markle είχε ενεργοποιηθεί ξανά από ένα υποτιθέμενο λάθος του συστήματος, κάτι που κράτησε για λίγες ώρες ενώ όλοι οι royals κάνουν τις δημοσιεύσεις τους κάτω από την ομπρέλα του λογαριασμού του Kensington στο Instagram και το Twitter.

Κι όμως, δημοσίευμα της εφημερίδας Sun αναφέρει πως η 37χρονη Meghan δεν παράτησε εντελώς το Instagram αλλά διατηρούσε ως τα Χριστούγεννα ένα μυστικό προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο για να μπορεί να παρακολουθεί τους φίλους τους και κάποιες φορές να συνομιλεί μαζί τους.

Το προφίλ αυτό έκλεισε κοντά στα Χριστούγεννα όταν η Markle άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από trolls και κακά σχόλια τα οποία έκαναν τη δούκισσα να νιώθει μόνη και πολύ αγχωμένη, κάτι που φυσικά επιβάρυνε την πνευματική της υγεία.

Η εγκυμονούσα Meghan για όλους τους παραπάνω λόγους έκλεισε και το μυστικό προφίλ αλλά προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητα της είδησης. Αρχικά, το προφίλ αυτό υποτίθεται πως δεν πρόδιδε με κανένα τρόπο πως το διαχειρίζεται η Markle, έπειτα, είναι προφανές πως θα ήταν prive και πως η Meghan δεν θα αποδεχόταν αγνώστους πόσο μάλλον trolls.

Βέβαια, και ο πρίγκιπας Harry υποτίθεται πως είχε ένα προφίλ στο Facebook με το όνομα Spike Wells, τον οποίο διέγραψε το 2012.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr